برگزاری مراسم بزرگداشت روز ماما در دانشگاه علوم پزشکی بابل

برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی ماما و سومین جشنواره ترویج زایمان طبیعی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی  درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم بزرگداشت روز جهانی ماما و سومین جشنواره ترویج زایمان طبیعی به همراه نمایشگاه دستاوردها و مشاوره رایگان با حضوردکتر قاسم زاده معاون درمان دانشگاه ،ولی زاده فرماندار شهرستان، شهردار بابل،اعضای شورای شهر، معاونین ، مدیران، کارکنان ودانشجویان مورخ 97/2/18 در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار گردید.
گفتنی است: اهداء جوایز به ماماهای برترونمونه کشوری ، بیمارستانهای برتر در ترویج زایمان طبیعی و پخش کلیپ وموسیقی از برنامه های این جشنواره بوده است.همچنین برپایی غرفه هاینمایشگاهی ترویج زایمان طبیعی با محوریت سیاسیت های جمعیت 16تا17اردبیهشت در چهارراه گنجینه ،پیاده رو آیت الله سعدی با 10غرفه برگزار شد.