مطب سه دندانپزشک قلابی با مدرک جعلی در بابل پلمپ شد.

این سه دندانپزشک قلابی پلمب و افراد به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

مطب سه دندانپزشک قلابی با مدرک جعلی در بابل پلمپ شد

مطب سه دندانپزشک قلابی که با مدرک جعلی در بابل فعالیت می کرد امروز دوشنبه پلمب شد.

دکتر سید مصطفی قاسم زاده  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل به خبرنگاران گفت: این سه نفر  دارای مدرک غیر پزشکی بودند که فعالیت غیر مجاز داشته اند.

دکتر سید مصطفی قاسم زاده افزود: این سه نفر که در خیابان کشاورز، منطقه موزیرج و خیابان نواب بابل مطب دندانپزشکی دایر کرده بودند، بیماران را ویزیت می کردند.

وی گفت: با هماهنگی های بعمل آمده با دادستان عمومی و انقلاب بابل مطب این سه دندانپزشک قلابی پلمب  و افراد به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
وی ضمن تاکید بر عزم جدی دانشگاه علوم پزشکی بابل بر برخورد با افراد غیرمجاز در حوزه‌ی دندانپزشکی، پوست و زیبایی و طب سنتی از مردم خواست تا فریب تبلیغات غیرواقعی و اغواکننده‌ در این حوزه‌ها را نخورند.