مراسم باشکوه روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی بابل

این مراسم که به همت معاونت درمان دانشگاه برگزار شد .

مراسم باشکوه روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س)، مقارن با روز پرستار، مراسم با شکوهی با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل، رییس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، روسا و مدیران بیمارستانها و حضور گسترده و‌ بی سابقه پرستاران مراکز آموزشی و‌ درمانی تابعه دانشگاه و مراکز خصوصی در تالار شهید دکتر شجاعیان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.
 در این مراسم که به همت معاونت درمان دانشگاه برگزار شد فرماندار، رئیس دانشگاه، معاون درمان، مدیر پرستاری و نمایندگان پرستاران سخنرانی داشتند و ضمن بیان مشکلات و فداکاریهای پرستاران، از آنها تقدیر به عمل آوردند.
 از نکات جالب و قابل ذکر این برنامه اجرای تمام اجزای این مراسم توسط پرستاران و دانشجویان پرستاری بود.
ارائه عملکرد مدیریت پرستاری دانشگاه،  اجرای موسیقی زنده توسط  دانشجویان پرستاری، بیان خاطره توسط پرستار بازنشسته، کلیپهای متعدد فعالیتهای پرستاران مراکز آموزشی ودرمانی، نقاشی زنده تصویر مبارک گنبد حضرت زینب کبری (س)توسط یکی از پرستاران هنرمند ، قرعه کشی و اهدای جوایز از اجزای این بزرگداشت باشکوه بودند.
 در انتها توسط رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه از ۵۹ پرستار بر گزیده و ۱۲ نفر پرستار باز نشسته و ۹ نفر دانشجوی پرستاری تقدیر بعمل آمد.
ضمنابه همین مناسبت غرفه هایی در محوطه دانشگاه جهت به نمایش در آوردن آثار هنری پرستاران بیمارستانهای دولتی و خصوصی و همچنین جشنواره غذا با مصارف خیریه بر پا گردید که با حضور گسترده بازدید کننده ها همراه بود.