صدور 220 پروانه صلاحیت حرفه ای جدید برای پرستاران بابل در فاز چهارم

فاز چهارم اعطای پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاران در بابل به اجرا درآمد

صدور 220 پروانه صلاحیت حرفه ای جدید برای پرستاران بابل در فاز چهارم
فاز چهارم اعطای پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاران در بابل به اجرا درآمد

محمد امامقلی زاده مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بابل از صدور 220 پروانه صلاحیت حرفه ای جدید جهت پرستاران بابل در فاز چهارم خبر داد.
وی بیان داشت: از سال 1395 تاکنون جهت 443 پرستار در بابل، پروانه صلاحیت حرفه ای طی 4 مرحله توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر و به پرستاران واجد شرایط اعطا گردید.
امام قلی زاده گفت :پروانه صلاحیت حرفه ای ابزاریست جهت اطمینان از صلاحیت بالینی پرستاران ارائه دهنده خدمت که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به هر پرستار پس از احراز شایستگی های لازم مبتنی بر استانداردهای حرفه ای تعلق می گیرد.
وی خاطرنشان کرد در آینده، کسب پروانه صلاحیت حرفه ای، جهت ایفای هرگونه نقش و ارائه خدمات پرستاری در عرصه هایی چون سطح جامعه و مراکز و موسسات بهداشتی، درمانی، آموزشی و توانبخشی دولتی(کشوری و لشکری)، غیردولتی (خصوصی، تأمین اجتماعی، خیریه و ... ) و مراکز مشاوره و ارائه خدمات پرستاری در منزل به افراد، خانواده ها، گروه ها و جوامع الزامی می باشد.