نجات جان_۳_بیمار با #اهدای_عضو پرستار ۴۸ ساله دانشگاه علوم پزشکی بابل

سومین مورد اهدای عضو در سال ۹۸در شهرستان بابل

✅ نجات #جان_۳_بیمار با  #اهدای_عضو  پرستار ۴۸ ساله دانشگاه علوم پزشکی بابل

♦️به گزارش روابط عمومی  معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر #قاسم_زاده معاون درمان این دانشگاه از # سومین  مورد اهدای عضو در سال ۹۸در شهرستان بابل خبر داد.

♦️دکتر قاسم زاده گفت: مرحوم #مهدی خلیل تبار ۴۸ساله ازهادی شهرو کادر درمانی بیمارستان شهید یحیی نژاد بوده است. که به  علت   یک حادثه ساختمانی و افتادن جسم بتنی از طبقه چهارم بر روی سرش از سه شنبه هفته قبل به بیمارستان شهید یحیی نژاد  بابل منتقل گردید.  و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران #ICU_جراحی، دچار #مرگ_مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به بیمارستان امام خمینی  تهران منتقل شد.

♦️معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل #دو_کلیه و #کبد به #۳_نفر حیات دوباره بخشیده است.

♦️دکتر قاسم زاده گفت: این مرحوم پرستار بیمارستان شهید یحیی نژاد  بابل بوده است.

‌♦️وی افزود : که واحد شناسایی مرگ مغزی واحد معاونت و درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل  که در سال ۱۳۸۴تشکیل شده است .  که مرحوم مهدی خلیل تبار  پرستار بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل واز هادی شهر  ۶۸ امین اهدا کنده عضو از تاسیس  این واحد بوده است.