مراجعه ۱۰۵۰بیمار کرونایی  بعد از شروع به کار مرکزبستری موقت ( بیمارستان صحرایی) در بابل

مراجعه ۱۰۵۰بیمار کرونایی   از شروع به کار مرکزبستری موقت ( بیمارستان صحرایی) در بابل

به گزارش روابط عمومی  معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل  ، دکتر سید مصطفی قاسم زاده معاون درمان دانشگاه گفت : با شروع به کار  این مرکز تا کنون ۱۰۵۰ بیماران مبتلا به کرونا مراجعه کردند . که متاسفانه هر ساعت به تعدادشان افزوده می شود.

دکتر قاسم زاده افزود :ساعت شروع  به کار این مرکز موقت  از ساعت ۸صبح تا ساعت ۲۰ می باشد .

دکتر قاسم زاده گفت :برای کار درمانی هر بیمار باید به مدت ۵ روز  متوالی باید به این مرکز مراجعه کند تا کادر درمان دارو و سرم ها مربوطه را تزریق کنند.

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت.:بیش از ۱۳۰نفر از نیروهای  کادر درمانی و نیروهای جهادی و نیروهای پشتیبانی در حال امدادرسانی به بیماران مبتلا به کرونا هستند.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل