نجات جان چندين بیمار با اهدای‌عضو جوان ۲۰ ساله بابلی

دکتر سیدمصطفی قاسم‌زاده «معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»: زنده‌یاد «محمدجواد حقانی‌بایی» جوان ۲۰ ساله اهل روستای شهیدآباد بندپی غربی و دانشجوی رشته حقوق دانشگاه مازندران، بدلیل  تصادف با موتور به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل گردید و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران ICU داخلی، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.

نجات جان چندين بیمار با اهدای‌عضو جوان ۲۰ ساله بابلی

دکتر سیدمصطفی قاسم‌زاده «معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»:

اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل #قلب و کبد، دو کلیه و پانکراس به ۵ نفر و همچنین نسوج بیمار به چندین نفر حیات دوباره بخشید.

‌ زنده‌یاد حقانی هشتادمین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و ششمین مورد در سال ۱۴۰۰ بود.

پویش #ره_سلامت
#من ماسک میزنم

چهارشنبه، ۳۱ شهریور ۱۴۰۰.