پوشش واکسیناسیون مادران باردار با میانگین جامعه فاصله دارد

معاون درمان وزارت بهداشت:   پوشش واکسیناسیون مادران باردار با میانگین جامعه فاصله دارد  متاسفانه تعداد قابل توجهی از مادران باردار را به خاطر ابتلا به کووید19 از دست دادیم.

معاون درمان وزارت بهداشت:

پوشش واکسیناسیون مادران باردار با میانگین جامعه فاصله دارد

پویش واکسیناسیون مادران باردار به زودی راه اندازی می شود.

نظرات کمیته علمی در مورد بازگشایی مدارس و دانشگاه ها تا فردا به صورت رسمی اعلام می شود.

بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی باید معقول، منطقی و با رصد تمام شرایط خانواده ها و دانش آموزان باشد.

کمیته علمی کشوری کرونا، نگرانی ها را از نظر مطالعات و تجارب بین المللی بیان و در گزارشی به ستاد ملی مقابله با کرونا، ارائه می کند.

بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی باید گام به گام باشد و هر گامی که بر می داریم باید ارزیابی شود که چقدر بار بیماری کرونا اضافه شده یا اگر اضافه نشده گام بعدی را برداریم.

سرعت واکسیناسیون کرونا در ماه های اخیر بسیار خوب بوده است.

عقب ماندگی ها در واکسیناسیون عمومی به سرعت جبران شد.

در اروپا افراد واکسینه نشده به سرعت به کرونا مبتلا می شوند.