نجات جان چندين بیمار با اهدای‌عضو پسر بچه ۱۰ ساله بابلی

دکتر شهرام سیفی «معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»: زنده‌یاد «امیر علی صائبی » پسر بچه ۱۰ ساله اهل شهر امیرکلا بابل ، بدلیل خونریزی مغزی به بیمارستان آیت اله روحانی بابل منتقل گردید و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران ICU جراحی ، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.

نجات جان چندين بیمار با اهدای‌عضو پسر بچه ۱۰ ساله بابلی

دکتر شهرام سیفی  «معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»:

زنده‌یاد «امیر علی صائبی  » پسر بچه ۱۰ ساله اهل شهر امیرکلا بابل ، بدلیل  خونریزی  مغزی به بیمارستان آیت اله روحانی بابل منتقل گردید و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران ICU جراحی ، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.

وی افزود :اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل #  کبد، دو کلیه به ۳نفر و پانکراس  و همچنین نسوج بیمار به چندین نفر حیات دوباره بخشید.

‌ دکتر سیفی در ادامه گفت : زنده‌یاد امیر علی صائبی   هشتادو دومین  مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و هشتمین  مورد در سال ۱۴۰۰ بود.

چهارشنبه ۱۴۰۰،۱۰.۲۳

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل