اهدای عضو جوان بابلی، جان سه بیمار را نجات داد

هدای عضو جوان بابلی، جان سه بیمار را نجات داد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، از اهدای عضو جوان ۱۸ ساله اهل روستای رئیس کلا شهر مرزیکلا بخش بابلکنار و نجات جان۳ بیمار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر شهرام سیفی معاون درمان دانشگاه، گفت: زنده‌یاد سامان بابانژاد، جوان ۱۸ ساله اهل روستای رئیس کلا شهر مرزیکلا بخش بابلکنار که به دلیل تصادف به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل‌شده بود و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران بخش آی سی یو جراحی بیمارستان دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گردید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل کبد و دو کلیه به۳ بیمار حیات دوباره بخشید.
وی افزود: زنده‌یاد مرحوم « سامان بابانژاد » نود و دومین مورد شناسایی‌شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و هشتمین مورد در سال ۱۴۰۱ بود.