دانشگاه علوم پزشکی بابل جز دانشگاه های پیشرو در اجرای پروژه های سلامت الکترونیک

دانشگاه علوم پزشکی بابل جز این ۶ دانشگاه محسوب می شود

نشست دکتر قاسم زاده معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل و معاونین و روسای بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی بابل با مدیر کل بیمه سلامت استان مازندران

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان  دانشگاه علوم پزشکی بابل ؛دکتر قاسم زاده معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد: پروژ های سلامت الکترونیک شامل نسخه الکترونیکی ،نظام ارجاع الکترونیکی و پروژه تبادل اسناد الکترونیکی که در۶دانشگاه کشور به عنوان دانشگاه های  پیشرو در حال استقرار است.

دکتر قاسم زاده افزودند: دانشگاه علوم پزشکی بابل جز ء این ۶دانشگاه می باشد. این طرح مستلزم همکاری بین  بخش حوزه های درمان ،بهداشت،بیمارستان ها و سازمان های  بیمه گزار می باشد.
 وی بیان داشت : پروژه نوبت دهی الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی بابل  جهت سهولت دسترسی بیماران به مراکز درمانی راه اندازی شده است.
 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد:  یکی  از موفق ترین پروژه های نوبت دهی در کشور است که توانسته بیش از ۵۰۰۰هزار تراکنش نوبت دهی انجام دهد.
 دکتر قاسم زاده گفت: تمامی مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل استحاق سنجی   بیمه ای را به درستی انجام می دهند.
 وی بیان داشت :یکی از محورهای اصلی پروژه سلامت الکترونیک استقرار نظام ارجاع الکترونیک است. که با اتصال موفقیت ترین سامانه سطح ۱ (بهداشت) به سطح ۲(بیمارستان ها) دستاوردهای مکتبی بهمراه داشته است.

دکتر ظفرمند مدیرکل محترم بیمه سلامت استان مازندران دراین جلسه گفت: این اداره آمادگی هرگونه همکاری جهت پیاده سازی پروژه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بابل را دارد.

دکتر ظفرمند افزود:پروژه نظام ارجاع و تبادل الکترونیک اسناد جزء پروژ ه های است که در سطح استان مازندران دانشگاه های علوم پزشکی قابلیت انجام کامل و موفقیت امیز آن ها فراهم شده است.