نجات جان چندين بیمار با  اهدای_عضو  جوان  ۲۸ ساله بابلی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان  دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مصطفی قاسم_زاده معاون درمان این دانشگاه از اولین  مورد اهدای عضو در سال ۹۹ در شهرستان بابل خبر داد.

نجات جان چندين بیمار با  اهدای_عضو  جوان  ۲۸ ساله بابلی

دکتر قاسم زاده گفت: مرحوم #محمد شکری جوان  ۲۸ساله بابلی، بدلیل ضربه به سر بدنبال تصادف ، دچار خونریزی مغزی شده و به بیمارستان  شهید بهشتی بابل منتقل گردید و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران #ICU_جراحی، دچار مرگ_مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل #دوکلیه و #کبد به #۳نفر و نسوج بیمار به چندین نفر حیات دوباره بخشید.
‌دکتر قاسم زاده گفت:  مرحوم محمد شکری هفتادو یکمین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط  این معاونت از سال 85بوده که با رضایت خانواده، اعضای بدن به افراد نیازمند اهدا گردید.
روابط عمومی  معاونت درمان  دانشگاه علوم پزشکی بابل