خلق حماسه و تجلی وجدانیات انسانی در کادر بهداشت و درمان، مسئولین و مردم

دکترسیدمصطفی قاسم‌زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل در نشست خبری مجازی: هدف ما در ستاد بحران کرونا این بود که ابتدا مردم بیمار نشوند و در صورت بیماری، آموزش های لازم به بیماران برای کاهش عوارض آن دهیم تا بیمار با کمترین عارضه مواجهه شود

خلق حماسه و تجلی وجدانیات انسانی در کادر بهداشت و درمان، مسئولین و مردم

دکترسیدمصطفی قاسم‌زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل در نشست خبری مجازی:

هدف ما در ستاد بحران کرونا این بود که ابتدا مردم بیمار نشوند و در صورت بیماری، آموزش های لازم به بیماران برای کاهش عوارض آن دهیم تا بیمار با کمترین عارضه مواجهه شود و همچنین در صورت مواجهه با عوارض بیماری خدمات درمانی را به بهترین شکل و با کمترین هزینه به آنان اختصاص یابد .
 در طی این ۶ ماه شکوهمندی، ایثار، خلق حماسه و تجلی وجدانیات انسانی در کادر بهداشت و درمان به مردم و مسئولین به وضوح قابل مشاهده بود.
 ۶۰۰ کادر بهداشت و درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل در این ۶ ماه به کرونا مبتلا شدند که بسیاری در بیمارستان ها بستری شدند و برخی در منزل دوران درمان را سپری نمودند.
 با توجه به افزایش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ انتظار می رود که امسال در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی از مسافرت به مازندران و بابل پرهیز شود.

چهارشنبه، ۵ شهریور ۹۹.

روابط عمومی  معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل