پلمب مطب دندانپزشک_قلابی در بابل

دکتر سیدمصطفی قاسم‌زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل: مرد حدودا ۵۰ ساله درمنطقه شهاب نیا حر۱۵ مطب دندانپزشکی غیرقانونی دایر کرده و بیماران را ویزیت می‌کرد.

پلمب مطب دندانپزشک_قلابی در بابل

دکتر سیدمصطفی قاسم‌زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل:

با هماهنگی‌های به‌عمل آمده با دادستان عمومی و انقلاب بابل و تیم نظارت به سرپرستی دکتر علی‌نتاج کارشناس مسئول نظارت بر دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه  محل کار این فرد مداخله‌گر در امور دندانپزشکی پلمب و پرونده جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شد.

دکترقاسم زاده از بیماران خواستند از مراجعه به این افراد که فاقد دانش و صلاحیت لازم می‌باشند خودداری کنند و بعلت عدم آگاهی این مراکز غیر مجاز به رعایت پروتکل های بهداشتی خودشان را در معرض ابتلا به کرونا و بیماریهای مسری دیگر قرار ندهند.

دانشگاه علوم پزشکی بابل بر برخورد با افراد غیرمجاز در حوزه‌ی دندانپزشکی، پوست و زیبایی و طب سنتی عزم جدی دارد، مردم فریب تبلیغات غیرواقعی و اغواکننده‌ در این حوزه‌ها را نخورند.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل