نجات جان چندین بیمار با اهداعضو مرد ۳۰ساله فریدوکناری

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان  دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مصطفی قاسم_زاده معاون درمان این دانشگاه از چهارمین مورد اهدای عضو در سال ۱۴۰۰ در شهرستان بابل خبر داد.

نجات جان چندین بیمار با اهداعضو مرد ۳۰ساله فریدوکناری

دکتر قاسم زاده گفت: مرحوم     محمد موقر حسینی، بدلیل  تصادف  دچار  خونریزی مغزی  شد و  به بیمارستان  شهید بهشتی بابل منتقل گردید و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران ICU_جراحی   ، دچار مرگ_مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت:  نسوج  بدن این بیمار مرگ مغزی  به چندین  نفر حیات دوباره بخشید.

‌ مرحوم سیده  محمدموقر حسینی هفتادو هشتمین    مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط  این معاونت از سال 85بوده که با رضایت خانواده، اعضای بدن به افراد نیازمند اهدا گردید.

روابط عمومی  معاونت درمان  دانشگاه علوم پزشکی بابل