تکریم شهدای مدافع سلامت شهرستان بابل به مناسبت هفته پرستار معاونت درمان و مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور در مزار شهدای مدافع سلامت به مقام والای ایشان ادای احترام نمودند.

در سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، دکتر مهدی محمدیان معاون درمان، نادعلی اکبریان مدیر پرستاری دانشگاه و جمعی از کارکنان معاونت درمان و مدیران و کارکنان بیمارستان های بابل با حضور در مزار شهیدان جواد جلالی نیا و احمد سلیمانی نژاد به مقام شامخ این شهدای مدافع سلامت ادای احترام نمودند.

این شهدای گرانقدر هر دو از کارکنان کادر پرستاری بیمارستان های بابل بودند که در دوران همه گیری کووید 19 حین ارائه خدمت، به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

​​​​​​