اهدای عضو جوان ۱۷ ساله بابلی جان چندین بیمار را نجات داد

اهدای عضو جوان ۱۷ ساله بابلی جان چندین بیمار را نجات داد.

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، از اهدای عضو جوان 17 ساله بابلی و نجات جان چندین بیمار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مهدی محمدیان امیری معاون درمان دانشگاه گفت: زنده‌یاد مرحوم محمدمسلم جعفری ساکن روستای پایین گنج افروز بابل، به دلیل تصادف و خونریزی مغزی به بیمارستان شهید بهشتی منتقل شده بود و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران بخش آی‌سی‌یو جراحی، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گردید.

وی افزود: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل کبد و دو کلیه به چندین نفر حیات دوباره بخشید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد :زنده‌یاد مرحوم جعفری صد و یکمین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و هشتمین مورد در سال ۱۴۰۲ بود.