بیمارستان‌ شهید یحیی نژاد بابل جز ۱۰ بیمارستان برتر کشور در زمینه ترویج زایمان طبیعی

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل همایش ها و برنامه های آموزشی متعدد و مستمر را ویژه پرسنل و مادران باردار در بیمارستان های تابعه خود برگزار نموده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قاسم زاده معاون درمان دانشگاه از انتخاب بیمارستان شهید یحیی نژاد و بابل کلینیک بعنوان بیمارستان های برتر کشور در امر ترویج زایمان طبیعی خبر داد.

دکتر مصطفی قاسم زاده گفت: با توجه به ترویج زایمان طبیعی در طرح تحول نظام سلامت و تاکید وزارت بهداشت مبنی بر سلامت مادر و نوزاد، اداره مامایی  معاونت درمان  دانشگاه علوم پزشکی بابل همایش ها و برنامه های  آموزشی متعدد و مستمر را ویژه پرسنل و مادران باردار در بیمارستان های تابعه خود برگزار نموده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: دراین راستا وزارت بهداشت و درمان کشور از بین ۹۰۰ بیمارستان های دولتی و خصوصی  سراسر کشور،۶۹ بیمارستان برتر در این زمینه را معرفی نموده است .

دکتر قاسم زاده افزود: با کمال مسرت و شادمانی به استحضار میرساند که بیمارستانهای موفق در برنامه ترویج زایمان طبیعی این دانشگاه، مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بابل با سابقه سه سال رتبه برتر در این امر جزو ده بیمارستان برتر کشور معرفی گردیده است.

وی همچنین ادامه داد: بیمارستان خصوصی بابل کلینیک نیز در طرح ترویج زایمان طبیعی برای اولین بار به عنوان بیمارستانهای برتر کشوری معرفی گردید.